Nå begynner jobben!

Valgkampen er over. Nå begynner jobben med å oppfylle løftene som ble gitt. For Høyres kommune- og fylkestingspolitikere betyr det utrettelig innsats for mer kunnskap i skolen, bedre kvalitet i omsorgen, tryggere lokalsamfunn og mange andre viktige lokale saker. I 2011 føler jeg meg trygg på at Høyres lokalpolitikere kan gå til valg med god samvittighet og store ambisjoner.

Takk til alle dere som har engasjert dere her på VG-bloggen. Det har vært en viktig mulighet for meg til å kommunisere direkte med dere, men også en fin mulighet for dere til å kommunisere direkte med meg.

Det kan dere fortsette med. Jeg opprettet i august min egen side der dere kan gi meg tips og råd, og der jeg vil fortsette å poste innlegg fremover. Vi er i ferd med å gjøre endringer på siden, slik at den skal bli enda lettere å bruke og enda mer interaktiv enn den er nå. Ta en titt, send inn tips, råd og synspunkter og les gjerne kommentarene jeg legger ut med ujevne mellomrom. Adressen er ganske enkelt: www.erna.no.

 

Følg også Høyres politikk på www.hoyre.no.

 

Takk til VG som lot meg blogge og takk til dere som leste og engasjerte dere under valgkampen.

 

Hilsen Erna