4 tanker om “4-felts motorvei gjennom Hamar! Skift regjering”

 1. Dette er vel et skole-.eksempel på “dobbelt-kommunikasjon?

  Skal man bygge en 4 felts motorvei gjennom Hamar?
  Er Høyre for eller imot? Mener Høyre i så fall at den bør legges utenfor Hamar? Eller må m,an velge en Høyre-regjering for å få en 4-felts motorvei til Hamar?

  Hvis man ikke kjenner lokalpolitiske planer så er dette inlegget “gresk”…

 2. Ja, til et sikrere veimiljø, også ved Hamar!

  Jeg skjønner ikke helt hvorfor du er så negativ, Argus37 når det kommer til et sikrere veimiljø?

  Jeg har fulgt med noen av dine kommentarer – og jeg blir forundret – for jeg ønsker å tro at jeg misforstår deg.

 3. Hei Erna:)

  Kondolerer med han Høyremann vennen din som døde i trafikkulikke. Alltid trist når noen dør en unaturlig død. Dvs ikke av alderdom.

  Jeg tror ikke på mer motorvei. Vi kan selvsagt forbedre veiene, men samfunnet verden trenger ikke økt tempo, ei heller trenger vi å øke produksjon og levestandard. Det må heller bygges ned og bygges om. Fordelingen må bli mer rettferdig og en øking i kollektivtransport , jernbane oa, er kanskje mer nyttig med dagens teknologi, hvor de fleste kan ha arbeidet sitt på et hjemmekontor framfor å bruke bil til jobben. Da må det heller oppmuntres til å arbeide mer hjemme.

  Jeg har stor tro på omlegging og effektivisering av det vi alt har. Miljøet tåler ikke mer, og det må 3,5 jordkloder til for at resten av verden skal få det like godt som oss. Det er helt umulig! Da nytter det ikke å fortsette i samme spor som før.

  Det må dramatiske endringer og nytenkning til fremfor å åpne flere oljebrønner og å bygge flere motorveier.

 4. Takk for kommentarene og kondolansen din Rocketroll.

  Til Agus37
  Jeg tror alle de lokale på Hamar vet hva vi sikter til, vi vil utvide den eksisterende traseen til en 4 feltsmotorvei. Vi har langsert dette som ett av de Offentlig Private samarbiedsprosjektene vi ønsker.

  Til Rocketroll
  Jeg tror vi fortsatt trenger å bygge ut vei i Norge, sammen med bedre jernbane. Norge er så spredtbygd og vi ønsker å ha levekraftige lokalsamdunn i distriktene. Da må vi sende varer ut av landet, vi kommer til å ha mer pendling osv.

  Likevel er jeg enig i at vi må ta klimautfordringene på alvor. Derfor er kollektivtilbudet i de store byene viktig å bygge ut, og ikke minst må vi jobbe med å få frem mer klimavennlig drivstoff – jeg tror vi kommer til å få en drivstoffsrevolusjon i løper av de neste 10-15 årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *