Forbud mot Tigging – velkommen etter KrF og FrP!

Frp har i dag tatt opp ett forslag som Høyre utarbeidet og fremmet for 2 år siden i Stortinget. Så her kommer nok Frp og Krf etter Høyre.  Men  det synes vi selvfølgelig er bra! Da kan en ny Regjering gjennomføre det!
 Vi er altså for å gi kommunene mulighet til å forby tigging. Les mer her.
Her har du innstillingen som viser partienes synspunkter.

7 tanker om “Forbud mot Tigging – velkommen etter KrF og FrP!”

 1. Vel og bra med forbud mot tigging. Men:

  Hvorfor tar ikke Høyre opp saken om prosjektfinansiert vegbygging i Norge slik at vi kan få flere meter veg for pengene? Ved en slik løsning ville ikke vegutbygging i Norge være prisgitt skiftende sammensetning på Stortingent. Denne saken ble fremmet og vedtatt på AP’s landsmøte. Siden har det vært stille fra den kanten…

  Det synes ikke som om AP har forstått hvilken “velgermagnet” denne saken er. Derfor burde Høyre spille den ut i valgkampen slik at vegutbygging i Norge kan oppnå samme resultat som Albania.

  Politikere må slutte å kritisere hverandre. Grip HELLER tak i fornuftige forslag (uansett hvem som fremmer forslaget), og sørg for å få realisert det som opptar forlk flest: VEGSTANDARDEN I NORGE – OG HVOR LITE VI FÅR IGJEN FOR BILRELATERTE SKATTER OG AVGIFTER!

 2. Jeg har et spørsmål:

  Hvorfor blogger du?
  Hvis hensikten er å skape en ensidig propagandakanal, treffer du laaangt flere mennesker dersom du kan få en journalist tikl å trykke innlegget ditt i en avis.

  Hvis hensikten er å skape en dialog med velgerne, så bør du gi tilsvar på de kommentarene som kommer inn. (Det har du ikke gjort så langt!)

  Ikke skyld på tidspress! Du har i snitt 0 – 2 kommentarer pr innlegg og det er du selv som bestemmer hvor mange innlegg du vil publisere.

  Hadde du svart, ville du nok fått langt flere kommentarer til innleggene dine. Og du ville fått et bedre innblikk i hvorfor oppslutningen runhdt Høyre er så laber som den er.
  For du sikter deg vel egentlig inn på 20-tallet?

 3. Til Kjell
  VI snakker mye om OPS -offentlig – Privat samarbeid. Skal bl.a gjøre det når jeg i morgen skal debattere samferdsel med Liv Signe Narvasete på Nyhetskanalen.

  En valgkamp vil alltid bestå både i å fremme egne saker og å peke på problemer med andres forslag. Uten det blir det ikke konflikt og uten konflikt blir ikke media interessert.
  Slik er nå en gang rammebetingelsene i politikken.

  TilAugust37 som du vil se av tidligere innlegg så svarer jeg ,men jeg kan ikke være i løpende dialog på bloggen. Til det er jeg for mye på reise.

  Den siste uken har det blitt lagt ut mange bilder fra valgkampaktiviteter , for å gi ett bilde av hva som skjer.

 4. Jeg gikk jo igjennom en del av dine siste innlegg før jeg fremsatte min påstand, men greit –

  På reise finner man idag trådløse soner på de fleste store hoteller og det er jo en av Internetts store fordeler at man kan være i kontakt uansett hvor i verden man er.

  Et unikt medium for dem som forstår å gjøre bruk av det. Obama vant sitt valg nettopp forfi han hadde folk som oppftattet potensialet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *