Skolestart 17. august: Min utfordring til Jens

I morgen tidlig inntar tusenvis av nysgjerrige og lærevillige 6-åringer skolegården. Dessverre er den norske skolen ikke god nok. 1 av 5 går ut av skolen uten å kunne lese og skrive ordentlig. Det ønsker Høyre å gjøre noe med. Først og fremst gjennom å få flere, og ikke minst bedre, lærere.

Gode lærere er det viktigste for å styrke skolen. Høyre vil derfor skjerpe opptakskravene til lærerutdanningen, jobbe for å gjøre læreryrket mer attraktivt og gi et bedre etter- og videreutdanningstilbud for lærere.

Min utfordring til Jens Stoltenberg er: Hvorfor stemmer Arbeiderpartiet imot Høyres forslag om at vi stiller litt høyere krav i matematikk og norsk for fremtidens lærere?

Her kan du lese mer om hvordan Høyre vil få bedre lærere i den norske skolen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=v1GOLN4wCJ4&w=480&h=295]