JA TIL FRP, KRF og VENSTRE

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=c7kVQ5htCxw&hl=en&fs=1&rel=0]

Det er veldig hyggelig at KrF og Venstre har utpekt meg, som Høyres leder, til statsministerkandidat. Det at Kristelig Folkeparti og Venstre går offentlig ut med meg som statsministerkandidat er nytt og oppmuntrende, men det fører ikke til at Høyre skifter strategi.

Høyre kan sitte i en regjering med Venstre og Kristelig Folkeparti.
Høyre kan sitte i en regjering med Fremskrittspartiet.

Jeg har stilt opp på bilder med Sponheim og Høybråten. Jeg har stilt opp på bilder med Siv Jensen. Det ville vært svært mye mer oppsiktsvekkende om jeg hadde nektet å stille opp på et bilde med Sponheim og Høybråten, enn at jeg stilte opp.

Min drøm er fremdeles at alle partiene på borgerlig side kan sette seg ned. Vi kan sammen gi Norge en ny retning.  Det ønsker de borgerlige velgerne – og det burde de få.

Det skal ihvertfall ikke stå på Høyre!