Borgerlig fellespolitikk 2009

I Høyre har vi sett nærmere på de borgerlige partienes program og stemmegivning i Stortinget. På denne bakgrunn kan vi si at de fire borgerlige partiene har mye felles politikk.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1QKH3BazPZo&hl=en&fs=1&]

4 tanker om “Borgerlig fellespolitikk 2009”

 1. De fleste vil jo det beste for landet, men det er veien dit man strides om i tillegg til prioriteringene.

  Med et litt annet system ville det ikke vært noe som het “opposisjon”. Alle ville faktisk bli ansvarliggjort og alle ville presumptivt trekke i samme retning (til beste for landet og demokratiet).

 2. Det var godt å høre denne redegjørelsen fra Erna.
  Det som imidlertid hauses opp i mediabildet i dag er at Frp spilles ut over sidelinjen mens sentrumskammeratene H, Krf og V fremstår som det aktuelle regjeringsalternativ…
  Dette skuffer meg, jeg hadde håpet vi fra Høyres side var villig til samarbeid med Frp for å få mer
  “fart og spenning” samtidig som jeg selvfølgelig ønsker Erna som startsminister!

 3. Hei Erna!
  Jeg er høyre velger, og har allerede forhåndsstemt på dere i år.

  Men; Jeg må allikvel si at jeg føler dere har spilt et skittent spill overfor FRP. Dere kom tidlig ut å sa at dere ikke utelukket noe samarbeid med frp, noe jeg berømmet dere for(for en gangs skyld turde dere faktisk å stå for noe som svært mange misliker). Men allikvel,nå på slutten av valgkampen, så er det tydelig at dere prøver å signalisere til velgerne at dere ønsker krf,v og h regjering. Hadde dere vært åpen på dette hele veien, hadde jo selvfølgelig det vært greit. Men den veikhet dere har vist nå i innspurten, og det falske spillet dere har spilt overfor frp, og da også velgerne,skuffer meg. Det forundrer meg ikke om dere såkalt “ditcher” frp den dagen det blir borgelig flertall, og mange vil nok si; “hva var det jeg sa..”
  Som nevnt så hadde det vært noe annet om dere hadde stått for noe hele valgkampen, og ikke spilller feigt og sleipt, men sånn dere har gjort det denne valgkampen, det ble for mye, selv for en trofast høyrevelger…

  Tenk dere om. Vi ønsker et realt parti. Som tør å stå for noen, og bli ved det. Du har min stemme Erna, men du må jobbe for å beholde den til neste valg. Bevis at dere var verd å stemme på!! Bevis at det er nettop dere Norge trenger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *