På tirsdag er det for sent!

Det er søndag, og i likhet med mer enn 9.000 Høyrekandidater landet rundt har jeg en travel dag foran meg. I dag skal jeg drive valgkamp i både Oslo og Bergen. Vi har lagt bak oss en flott valgkamp, nå gjelder det å få alle sympatisører til å møte opp og legge Høyres stemmeseddel i urnen!

Fredag var det partilederdebatt i NRK, og lørdag kveld var det debatt hos TV2. Mellom disse har jeg vært både i Lillestrøm og Oslo. I Lillestrøm var jeg med på innspurten for å sikre Kjartan Berland ordførerklubben etter 101 år med Ap-ordfører i Skedsmo kommune. På Lambertseter senter stod Fabian og jeg sammen for å få flest mulig til å møte opp på valgdagen. Så gikk vi dørbank på Østensjø. Nå teller hver stemme for å sikre Oslo fire nye år med Fabian som ordfører!

Akkurat som i Skedsmo, Oslo og Bergen står det nå mellom en ordfører fra Høyre og et rødgrønt flertall. Venstresiden snakker om å avvikle Høyreskolen. Jeg sier nei takk – jeg vil ha kunnskap i skolen. De rødgrønne går til angrep på valgfriheten – jeg vil ha økt valgfrihet og en omsorg med verdighet for den enkelte. Dette er hva valget gjelder.

12. september veier alle stemmene like mye – nå gjelder det å minne venner, familie og kolleger på at de må komme seg til valglokalet. Husk, på tirsdag er det for sent!

Lykke til med innspurten, og riktig godt valg!