Norge er et vakkert land

Jeg vil dele noen bilder av vakre Norge med dere. Sent i går kveld kom jeg hjem fra en tre dager lang reise fra Hareid på Sunnmøre inn til Geiranger, via Stryn til Sogndal, videre til Årdal og inn til Flåmsbanen som tok meg opp til Myrdal, hvor vi tok Bergensbanen inn til Oslo. Håper du liker dem.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMAG0578

IMAG0583

IMAG0584

IMAG0585

IMAG0591

Dalsnibba med utsikt over Geiranger

IMG_20130623_152254

IMG_20130623_165335

IMG_20130623_180812

IMG_20130623_181533

IMG_20130624_142637

IMG_20130624_162618

IMG_20130624_172525

10 tanker om “Norge er et vakkert land”

 1. Ja, Norge er et vakkert land. Selv er jeg og har vært i mange år en ivrig laksefisker. Det jeg ser og opplever er at vill-laksen er i ferd med å forsvinne i likhet med sjø-ørreten. Tiltakene fra myndighetene har til nå vært restriksjoner på fiske i elvene, mens oppdrettsnæringene med sine oppdrettsanlegg inne i alle norske fjorder og som er den største årsak til problemet, går fri. Høyre får min stemme hvis dere rydder opp i oppdrettsnæringen.
  Hilsen
  Svein Kåre Rishaug

 2. Nydelige bilder Erna. Jeg er en kvinne på 28 år og skal definitivt stemme Høgre ved valget. Jeg har dog et lite spørsmål. Du behøver ikke svare, jeg vet du har mye å gjøre, men jeg håper du leser det og tar det med deg i bakhodet når du blir statsminister.

  Jeg leste denne artikkelen på tv.no: http://www.tv2.no/nyheter/jeg-ble-voldtatt-ved-nygaardsparken-i-fjor-4078640.html

  Kvinner kan ikke bevege seg alene i en park lenger. Nygårdsparken består av kriminelle bander, og slik jeg forstår det er alle, eller i alle fall de aller fleste, utlendinger. Hvorfor får disse menneskene være i Norge? Hvordan har de i det hele tatt kommet inn? Jeg er helt enig i at vi skal hjelpe andre mennesker som trenger det, men jeg er ikke enig i at vi skal åpne landet vårt for slike kriminelle bander, som kommer hit og voldtar norske kvinner. For 20 år siden var Norge et trygt sted å være. Du kunne overnatte alene i en slik park, uten at det ville skje deg noe. Nå flommer det over av kriminelle utlendinger (for det er vel ikke til å legge skjul på at mesteparten av kriminaliteten i Norge blir begått av utlendinger) som voldtar og raner. Jeg er som sagt positiv til å hjelpe de som ikke har det godt, men ikke når de kommer hit og gjør landet utrygt for oss som prøver å hjelpe! Fengsel er de jo ikke redde for, for de har det jo bedre i norske fengsler enn de har det på hotell i sitt eget hjemland. Jeg føler det går over stokk og stein. Jeg ønsker meg trygge Norge tilbake. Hvordan og hvorfor har dette skjedd?

  Kanskje feil å kontakte deg om dette på bloggen din, men det er den eneste måten jeg vet jeg kan kontakte deg på. Lykke til med valget Erna, du har min stemme, slik du hadde for 4 år siden 🙂 Du er den mest fornuftige politikeren vi har i mine øyne, og du er en meget klok og flott kvinne, og jeg ville være stolt av å bo i et land med deg som statsminister! Klem fra Mari

  1. Det har skjedd en endring de siste årene i Nygaardsparken, jeg gikk der jo mye i min studietid. Da var det en liten del av Parken hvor rusmisbrukere holdt til. Det virker som om det er blitt være nå. Likevel så ser jeg at Politiet sier at de har hatt et mye sterkere fokus på miljøet og tilstedeværelse der, samtidig så har Byrådeten egen handlingsplan hvor vektertjeneste inngår.

   Når det gjelder kriminelle utlendinger så er jeg enig med deg i at folk med ulovlig opphold skal transporteres ut, utvisning av folk som har opphold , men som begår kriminalitet bør brukes mer.

 3. Jens går ut og advarer mot hvor brutalt Norge vil bli med en blå regjering. Men er det ikke brutalt at de rødgrønne har sluppet inn så mange kriminelle innvandrere at norske kvinner ikke er trygge i sitt eget land lenger? Det er de rødgrønne som har gjort Norge brutalt og utrygt. Utrygt for norske kvinner, trygt for kriminelle innvandrere! Hvor er feilen? Ja til Høgre og et tryggere Norge!

 4. Jens snakker om et brutalt Norge med Høgre i førersetet. Men Jens & co har sluppet inn så mange kriminelle bander at det er NÅ Norge er brutalt! Norge har blitt utrygt for nordmenn, og et fristed for kriminelle bander! Noe må gjøres! Erna, du har min stemme!

 5. Hei.

  Takk for att du la ut alle disse flotte bildene Erna.Jeg tror du hadde mye morro da du tok dem og opplevelsen med å være der på tur.

 6. Ja Norge er ett vakkert land,bortsett fra der NVE har tvangsplasert de miljøgiftige,kreft og allergifremkallende kreoststolpene sine.Gro sa det,den som forurenser er miljøkriminell.er det ikke forbudt etter loven er det moralsk miljøkriminalitet. Er NVE således Moralsk miljøkriminell eller bare miljøkriminelle.De monterer giftstolpene i nærheten av boligfelt,sensitive jordbruksområder,i nærheten av Natureservat,forurenser lakse og ørretgytende vassdrag.Nve informerte ikke grunneierne om at de giftige kreosotstolpene skulle brukes,eller noen andre som skulle vært informert etter loven.Alle trodde at kreosot var forbudt.

 7. Norge er et vakkert land. Det er derfor synd at dere fører en politikk som bidrar til ødeleggelse av naturen.
  Ved å indirekte bidra til et forbrukersamfunn (grunnbjelken i kapitalismen), og ha lite fokus på miljø og bærekraftige løsninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *