Vellykket bloggtreff

Jeg hadde gleden av å innlede på et bloggtreff på Høyres hus i går kveld sammen med et tyvetalls bloggere, et møte som også ble sendt direkte på nettet.

Jeg synes dette var en meget spennende måte å formidle politikk på og må si jeg var veldig imponert over både oppmøte og kvaliteten på spørsmålene – det var tydelig at dette er noen av Norges fremste bloggere (ingen nevnt og ingen glemt) og som har stor forståelse for politikk. Det var også svært gledelig å se at så mange deltok interaktivt via nettet.

Jeg tror denne typen arrangement definitivt er noe vi vil se mer av i fremtiden, hvor ny teknologi taes i bruk. Ikke som erstatning for tradisjonelle måter (snarere tvert imot, vi i Høyre satser veldig hardt på direkte velgerkontakt og husbesøk), men som et veldig viktig supplement.

Jeg skulle gjerne hatt mer tid til å besvare spørsmålene som mange i sin natur var vanskelig å besvare kort, men tror jeg fikk besvart de fleste spørsmålene på en god måte. Så får jeg heller akseptere at vi ikke alltid var/er like enig.

En liten nyhetssak med video er lagt ut på Høyres hjemmeside, sammen med lenker til flere kommentarer fra noen av bloggerne som har kommentert arrangement.

Tusen takk til alle som var tilstede i salen eller deltok via nettet!

9 tanker om “Vellykket bloggtreff”

 1. Hei Erna.
  Jeg har et spørsmål: når skal Høyre ta til vettet og inngå “partnerskap” med FRP? De jeg omgås er i hvert fall enige om at det er det eneste riktige og til beste for landet. Alene har dere ikke en sjanse.
  MVH Vidar.

 2. dette virker fremtidsrettet og spennende!

  Du burde ha linkene til de andre bloggerne i innlegget ditt, så vi ser hvem de andre er?

 3. En annen sak , det er noe som heter Stotingets spørretime. Men nå er vel tiden inne for å innføre Stortingets Bloggtime….hvor våre fornuftige synspunkter blir drøftet! 😉

  Et skritt mot grasrota. 😉

 4. Jeg spurte i CoverItLive feltet under bloggmøtet om sekvensen i sin helhet ville bli lagt ut som et videoklipp på nett. Dette fikk jeg bekreftet. Ser at det nå ikke har skjedd, så håper dere kan få til dette neste gang. Jeg fikk nemlig bare sett deler av møtet, men jeg likte det jeg så!

  LYKKE TIL VIDERE! Dette skal gå veien!! 🙂

 5. Har forsøkt å komme i kontakt med deg lenge. Enten dro du til Midt-østen eller så var det no annet. Snakk med Marianne Fageli så vil hun fortelle deg hvorfor. Jeg har så medfølelse når de presser deg gang etter gang. Også har jeg en sak som både du og jëg ville ha vunnet mange velgere. Jeg har og oppskriften.

  Med vennlig hilsen
  May Christin Odda

 6. Henning, takk for lykkeønskninger. Vi tok ikke opp bloggtreffet, det skal vi gjøre til neste gang.

  Eirik Løkke, Kampanjerådgiver, Høyre (og programleder på bloggtreffet).

 7. Hei!
  takk for innspill, eirik har svart på opptaket – til ideen om Stortingets bloggtime , Egentlig en god ide, – vi kan i alle fall lage Høyres stortingsgruppes bloggtime på nettsidene våre .
  Hilsen
  Erna

 8. Hei. Jeg er norsk men har bodd i utlandet de siste 25 ar. Er nu hjemme igjen og vil gjerne stemme høyre men er i tvil fordi jeg ikke har fått klarhet i om dette blir en bortkastet stemme. Vil dere danne en regjering med fremskrittspartiet for å kunne ta over regjeringsmakten eller vil min stemme kun bidra til en sterkere opposisjon?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *