Dette er ikke et valg mellom skattelette eller velferd

Regjeringspartiene presenterte i dag sitt forslag til forpliktende samarbeid, et såkalt Soria Moria 2. På bakgrunn av presentasjonen kan vi konkludere med at Ap sier Nei til EU, og forøvrig var dette et selvtilfreds gjesp fra de rødgrønne (en karakteristikk som også TV2s politiske redaktør Stein Kåre Kristiansen bruker).

Jeg inviterte i etterkant av regjeringspartienes presentasjon til pressekonferanse på Høyres Hus (Du kan se bilder på Flickr), hvor jeg gav uttrykk for at partilederne ikke fremførte noen nye tanker eller planer for fremtiden. Bare kjente besvergelser. Dokumentet som regjeringspartiene presenterte fremsto som rene avskjedssøknaden.

Du kan lese hele min kommentar på høyres hjemmeside.  I videoskjermbildet under kan du se mine kommentarer til Jens Stoltenberg og Kristin Halvorsens beskyldninger.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=14ezqjtWmKU&w=480&h=295]